Контррозвідка СБУ розсекретила ще одного російського генерала, який має коханку в "ДНР"

 ТСН

Служби безпеки України встановила особу ще одного генерала РФ, який допомагав у розвитку угрупувань бойовиків "ДНР".

Про це повідомляє ТСН.

За даними СБУ, генерал-майор збройних сил РФ Ігор Тимофєєв ще донедавна очолював так звану "3-тю Окрему мотострілецьку бригаду 1-го армійського корпусу "ДНР" (в/ч 08803, дислокується у місті Горлівка)".

Та в "ДНР" він приховував власне прізвище, представляючись як Ігор Соколов з позивними "Брест", "Майкоп" та "Соколов". 49-річний Ігор Тимофєєв є офіцером є висококваліфікованим військовим. Родом з Новосибірська.

"Особа, яка будує свою кар’єру на вбивствах людей, яка не цурається обкрадати український народ та власних керівників. Особа, яка повинна мати високий моральний та офіцерський рівень, не цурається мати коханок на території тимчасово окупованої території Донецької області", – зазначено у статті.

За даними контррозвідки, його підлеглі налагодили канал контрабанди до "ДНР". В лави бойовиків потрапив, імовірно, через бажання покращити своє матеріальне становище та отримати підвищення по службі.

В СБУ зазначили, що Тимофєєв, перебуваючи у шлюбі, підтримував інтимні стосунки із 40-річною жителькою Горлівки. Зараз російський генерал повернувся додому, де підвищує свою кваліфікацію в академії генерального штабу ЗС РФ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення