Копи спіймали вербувальницю українок для секс-індустрії Європи (фото)

На Львівщині 26-річна жителька Вінниці організовувала виїзд дівчат у країни Західної Європи з метою подальшого працевлаштування їх у секс-індустрії. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"Жінка створила сторінку в одному з месенджерів, де спілкувалась з потенційними "клієнтками" та проводила з ними переговори, а в подальшому - перевозила дівчат через кордон та доставляла до місця призначення", - йдеться у повідомленні.

4 вересня оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини спільно з співробітниками 7 прикордонного загону затримали зловмисницю в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України в Яворівському районі під час спроби перетину державного кордону України з Республікою Польща. В автомобілі перебувало двоє дівчат, яких вона повинна була доставити в одну з європейських країн.

За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Автомобіль, яким зловмисниця перевозила дівчат, вилучено.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення