Копи вилучили гранату у запорізького пенсіонера

 СЕГОДНЯ

У селі Лиманське Якимівського району Запорізької області правоохоронці у місцевого пенсіонера була виявлена реактивна протитанкова граната РПГ-18.

Як повідомили в прес-службі Нацполіціі, РПГ зберігав за місцем проживання 66-річний пенсіонер. В ході санкціонованого обшуку 20 червня оперативники Кирилівського відділення поліції вилучили боєприпаси.

Боєприпас спрямований на експертизу, а за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, раніше відразу в трьох районах Запорізької області протягом доби поліцейськими були вилучені великі арсенали боєприпасів. Так, в Чернігівському районі поліцейські за місцем проживання 60-річного чоловіка виявили та вилучили патрони калібру 12,7 мм. Співробітники Токмацького відділення поліції по вулиці Мостовий в Токмаку вилучили у раніше судимого 27-річного місцевого жителя бойові патрони калібру 5,45мм.

В ході заходів поліцейські вилучили вибуховий пакет з порохом, крупнокаліберний снаряд, корпус гранати Ф-1, патрони калібру 7.62 мм і 12,7 мм. Все вилучене направлено на експертизу. За всіма фактами відкрито кримінальне провадження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення