Корбан вперше прокоментував смерть 16-річного сина

Бізнесмен і політик Геннадій Корбан вперше після загибелі 16-річного сина Лева у ДТП прокоментував трагедію.

"Найбільше випробування в житті - безглуздість зла, що відбувається. Кожен з нас призначений для вічності. І кожен відчуває це до моменту поки ми не усвідомлюємо, що немає вічності в цьому світі. Є тільки випадковість, яка то з'єднує, то розлучає людей, відриваючи їх один від одного. Без можливості іноді сказати кілька важливих слів, зробити кілька важливих справ або просто побути разом, пожити одним життям, бути щасливими разом", - написав Корбан у Facebook.

Корбан подякував всім, хто в такий непростий для його родини період поруч.

"Тим, хто залишився, не стає легше від розуміння того, що той, хто пішов вже насправді у світі, де немає часу, немає невизначеного завтра, немає абсолютно ніякої необхідності ні в чому. Залишається тільки нескінченні краса, любов і свобода. Дякую всім за слова підтримки. За спробу розділити тягар втрати. За співучасть і за усвідомлення того, що життя триває. Заради тих, хто залишився, заради дітей. Заради майбутнього", - пише Корбан.

Нагадаємо, під Дніпром двоє підлітків загинули в річці. 16-річні хлопець та дівчина каталися на багі. Авто вилетіло в річку та перекинулося. Як виявилося згодом, юнак – син відомого дніпровського бізнесмена Геннадія Корбана. Дівчина була подругою підлітка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення