Король Бельгії визнав позашлюбну доньку (фото)

Екс-король Бельгії Альберт II визнав себе біологічним батьком художниці Дельфіни Боель, повідомляє RTBF, посилаючись на прес-реліз юристів колишнього монарха.

Після відмови від престолу на користь старшого сина Альберт II, на вимогу апеляційного суду Брюсселя, пройшов тест на встановлення батьківства - на прохання Дельфіни Боель.

Колишній король результати ДНК-тесту взяв до відома, йдеться в документі. Згідно з результатами аналізу, екс-монарх - біологічний батько Боель. Тож вона стає його четвертою дитиною і може претендувати на частину спадщини.

Однак 85-річний Альберт II підкреслив, що оскільки він не брав участі у вихованні позашлюбної доньки і не приймав рішень щодо її освіти, то не визнає так зване громадянське батьківство.

Нагадаємо, що Боель домагалася аналізу ДНК Альберта II з 2013 року, проте тоді він був главою держави і не міг проходити обвинуваченим у судовому процесі.

Мати художниці, баронеса Сібіл де Селі-Лонгшан, стверджує, що була коханкою Альберта II з 1966 до 1984 року.

Жінка довгий час приховувала від доньки, хто її батько, і лише коли Дельфіні виповнилося 18 років, вона дізналася правду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення