Кортеж постпреда ООН насмерть збив дитину у Камеруні

 The Washington Post

Автомобільний кортеж постійного представника США при ООН Саманти Пауер насмерть збив дитину на півночі Камеруну. Про це повідомляє The Washington Post.

Інцидент стався поблизу невеликого міста Маруа. Пауер прямувала туди з метою відвідати табори біженців, які втекли від атак угруповання "Боко Харам". Багато місцеві жителі вишикувалися біля дороги, зустрічаючи автоколону Пауер. Тим не менш несподівано семирічний хлопчик кинувся на дорогу і потрапив під колеса броньованого джипа, який був шостим за рахунком автомобілем в колоні. Водій автомобіля зупинився, але спецслужби США зажадали його покинути територію з-за того, що місце було небезпечним. Хлопчик був госпіталізований, йому допомагали медики, супроводжували кортеж. Проте хлопчик від отриманих поранень помер.

Глава прес-служби Держдепартаменту США Джон Кірбі визнав на регулярному брифінгу для журналістів факт ДТП за участю Саманти Пауер, в результаті якого загинув семирічний камерунський хлопчик. При цьому чиновник назвав те, що трапилося страшною аварією, і запевнив суспільство, що все в Держдепі, включаючи Саманту Пауер, сумують про долю загиблого дитини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення