Краса вимагає жертв: чоловік замінував салон краси через відмову в обслуговуванні

На Київщині чоловік здійснив хибне повідомлення про замінування перукарні, тому що йому відмовили в обслуговуванні. Поліцейські оперативно затримали псевдомінера салону краси. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Київської області.

"34-річний місцевий житель напідпитку повідомив про замінування перукарні через те, що йому відмовили в обслуговуванні без попереднього запису. Так, на спецлінію поліції "102" звернулася власниця перукарні та повідомила, що їй зателефонував невідомий чоловік з погрозами підірвати її салон краси", - йдеться у повідомленні.

Щоб убезпечити людей від можливих трагічних наслідків, працівників салону краси евакуювали. Під час огляду приміщення вибухових або інших підозрілих предметів не виявлено.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, оперативники встановили особу "мінера", його місце проживання та орієнтували всі наряди поліції на його розшук. Патрульні поліцейські затримали псевдомінера та передали його слідчо-оперативній групі. Встановлено, що вміст алкоголю в крові зловмисника становив 2.54 проміле.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення волі на строк від двох до шести років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення