Крав паливо: у Львові затримали посадовця військової академії

У Львові за 38 тисяч гривень неправомірної вигоди затримали посадовця військової академії. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Посадовець налагодив корупційну «схему» реалізації паливо-мастильних матеріалів за заниженою вартістю. Крім того, встановлені факти розкрадання військовим палива та його збут через створені ним підпільні АЗС у Яворівському районі. За попередніми даними такий підпільний бізнес приносив військовому до 200 тис. грн щомісяця.

Викрили злочинну діяльність керівника структурного підрозділу академії оперативники Управління стратегічних розслідувань у Львівській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями.

Вранці 25 березня вони затримали керівника одного зі структурних підрозділів військової академії під час отримання ним 38 тис. грн неправомірної вигоди.

Наразі тривають санкціоновані обшуки за місцями роботи, проживання фігуранта, а також на підпільних АЗС. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 (вимагання та отримання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення