Кремль визначив тривалість операції у Сирії

 Дождь

«Російська операція в Сирії здійснюється в підтримку і на період наступальних дій сирійських збройних сил, які ведуть боротьбу з терористичними і екстремістськими організаціями», - заявив Пєсков.

Також прес-секретар нагадав, що будь-яке політичне врегулювання в Сирії труднодостижимо доти, поки терористам і екстремістам не завдадуть відчутного удару.

Увечері 30 вересня російський авіація приступила до нанесення ударів в Сирії. Москва заявляє, що метою атак є позиції терористичного угрупування «Ісламська держава» (організація заборонена в Росії), а звинувачення в загибелі мирних жителів називає частиною інформаційної війни.

У ніч на 7 жовтня російські військові вперше запустили крилаті ракети з кораблів ВМФ в Каспійському морі по цілях в Сирії.

Президент Росії Володимир Путін заявляв раніше, що в Сирії наземної операції не буде.20 жовтня Президент Сирії Башар Асад приїжджав до Москви для зустрічі з Путіним.

Лідери країн провели переговори у вузькому і розширеному складах, в яких також брали участь представники вищого керівництва Росії.

Башар Асад розповів Путіну про ситуацію обстановці в Сирії. На зустрічі також обговорювалося продовження російської військової операції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення