Кричали діти, почалася паніка: в Харкові сталася серйозна НП з літаком

 Апостроф

У Харкові, в неділю, 17 листопада, пілот посадив літак рейсу Шарм-ель-Шейх - Харків в умовах підвищеної складності.

Про це написали пасажири в соцмережах

Так, Ірина Івченко розповіла, що летіла з Єгипту з чоловіком і двома дітьми. Виліт на курорт перенесли на 10 годину через туман, при цьому на зворотному шляху ситуація не покращилася - хоч літак і вилетів, однак аварії вдалося уникнути лише завдяки професіоналізму пілота.

"Ми повинні були йти на посадку в Харкові, але через відсутність будь-якої видимості і брак палива зробити це не вдалося. Приземлилися в Борисполі, в тих же умовах. Дозаправитися і зробили спробу приземлитися в Харкові ... туман, вітер, літак здуває, страшно ... Діти кричать, пасажири мовчки вчепилися в крісла. Найстрашніше було за дітей. А в голові крутилося "Що сказати чоловікові наостанок?", - написала пасажирка.

За її словами, на злітній смузі вона бачила пожежну машину з увімкненими світловими сигналами - адміністрація аеропорту готувалася до найгіршого сценарію.

"Нам пощастило. Перш за все з пілотом! Хочемо висловити величезну подяку пілотові Boeing 737-800 NG (189 пасажирів) - Олексію Якимчуку за те, що зміг двічі посадити судно в тумані високої щільності", - написала вона.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення