Крики і дим: з'явилася розповідь пасажира, який вижив в авіакатастрофі в Пакистані

Виживший під час катастрофи літака Airbus A-320 в Пакистані розповів про те, що творилося на борту після аварії. Як повідомляє місцевий телеканал Geo News, пасажири почали молитися після невдалої спроби пілота здійснити посадку. Чоловік каже, що ніхто не міг і подумати, що літак впаде.

За його словами, в момент падіння він втратив свідомість, а коли прийшов до тями "всюди був дим" і "крики з усіх боків".

"Вогонь - це все, що я міг бачити. Людей я не бачив, тільки чув їхні крики", - зазначив чоловік.

Він додав, що коли він звільнився від ременя безпеки, йому довелося стрибнути приблизно з триметрової висоти, щоб дістатися до безпечного місця.

В даний момент потерпілий відчуває себе добре, але на руках і ногах у нього є опіки. Другий виживший в аварії отримав під час аварії кілька переломів.

Нагадаємо, що 22 травня в Пакистані розбився пасажирський літак. Літак зазнав аварії недалеко від аеропорту Карачі, впавши на житлові квартали.

Пізніше повідомлялося, що під час аварії літака в Пакистані загинули більше 100 осіб. На борту літака перебувало 98 осіб - всі вони загинули. Ще кілька осіб загинули в будівлях, на які впав лайнер.

Але згодом на місці катастрофи літака в Пакистані були знайдені десятки вцілілих. З місця аварії в лікарні доставлені десятки постраждалих. За даними ЗМІ, половина з них - пасажири літака.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення