Кримінальний талант: киянка поїла іноземців снодійним і грабувала

 СЕГОДНЯ

У Києві суд виніс вирок дівчині, яка обпоювала іноземців снодійним і обкрадала їх. Суд призначив їй покарання у вигляді двох років позбавлення волі з іспитовим строком на один рік. Про це повідомляє пресслужба столичного главку Національної поліції.

Правоохоронці нагадали, що затримали дівчину в лютому цього року за підозрою і скоєнні кількох крадіжок.

"При цьому зловмисниця діяла за схемою: в інтернеті знайомилася з іноземцями і домовлялася з ними про зустріч. Побачення з чоловіками відбувалися у квартирах, де вони жили. У якийсь момент вона підливала їм в алкогольні напої снодійне, а коли вони засинали, обкрадала їх", – йдеться у повідомленні.

Після затримання зловмисниці у неї вдома пройшли обшуки, під час яких знайшли таблетки та лікарський засіб снодійної дії.

Обвинувачена визнала у суді провину за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка). Шевченківський районний суд Києва призначив їй покарання у вигляді двох років позбавлення волі з іспитовим строком на один рік. Окрім того, під час іспитового строку вона зобов'язана з'являтися для реєстрації в уповноважений орган з питань пробації та повідомляти про зміну місця проживання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення