Кримінальник у Росії зарізав 5 людей, серед яких дитина, через шалене кохання (фото)

У Хакасії (Росія) закоханий кримінальник по-звірячому вбив родину з п'яти осіб через ревнощі. Серед жертв - 8-річна дівчинка. Про це повідомляє місцевий паблік LIFE SHOT.

У будинку в селі Джиро виявили мертвими 56-річну Світлану І., її 19-річного сина і маленьку онуку. Там же знаходилися тіла 58-річного співмешканця жінки Володимира Х. та його брата-близнюка. Всі вони були жорстоко зарізані.

Підозрюваного у вбивстві затримали. Ним виявився 36-річний місцевий Федір Панов, якого вже судили за вбивство і грабіж.

Затриманий зізнався, що був закоханий в дочку убитої Світлани. Але вона поїхала з села. "Ромео" на грунті ревнощів сказився і ножем порізав її сім'ю.

Почалася історія, коли Панов вийшов з колонії. Його будинок був закинутий, і місцеві допомогли меблями та речами.

Два місяці тому колишній зек закохався в 30-річну Марину. Вони почали зустрічатися і разом випивати. Влітку жінка поїхала на заробітки - влаштувалася офіціанткою на курорт у озера.

Панов залишився у селищі і часто гостював у сім'ї Марини. Вчора він подзвонив коханій і вони посварилися. Та сказала, що більше не хоче бути з ним, і зізналася в зраді. Кинутий коханець всю ніч пив, а вранці пішов в будинок колишньої і перерізав горло її родичам.

Вдома він збирався повіситися, але передумав і пішов до приятеля. Звідти зателефонував Марині і заявив, що вбив її сім'ю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення