Кримська петля і могила "Новоросії": в РФ вказали на прорахунки Путіна в Україні

 Апостроф

Поразка путінської ідеї "русского мира" в Україні може загрожувати цілісності вже самої Росії. Про це у своїй статті на сайті "Каспаров.ru" стверджує російський політичний експерт Андрій Піонтковський.

"Петля Судетської промови остаточно затягнулася на шиї гітлеризму через 7 років після її проголошення. З кримської петлею і путінізмом все якось пішло значно швидше. Перш за все з'ясувалося, що у 8 з 10 зарахованих у Новоросію регіонах не знайшлося навіть достатнього кількості бабульок для організації регулярних масовок з хоругвами і путінськими іконами", - зазначив експерт.

За словами Піонтковського, "промениста Новоросія", народження якої анонсував президент РФ Володимир Путін у своїй відомій "кримській промові", скукожилася до бандитського ОРДЛО, яке не може існувати без повномасштабної військової підтримки з боку Росії.

Російський політолог також вказав на характерну фундаментальну політичну слабкість так званих "Новоросії" - відсутність в цьому русі органіки і його нездатність чітко артикулювати ні причин свого "відчаю", ні цілей свого "протесту". "За них це намагалися робити знатні пропагандони російського телебачення (ернсти, добродєєви, кисельови, соловйови)", - зазначив Піонтковський.

Він нагадав, слова першого "прем'єр-міністра ДНР", російського політтехнолога Александра Бородая, який пояснив агресію РФ проти України боротьбою Російської імперії проти "українських сепаратистів".

"Помри, Бородай, краще не скажеш! Програма побудови Всесвітнього Російського Рейху ім. В.В. Путіна сформульована з позамежної відвертістю. Тільки не спадало Бородаям і Путіним у голову, що в подібній системі геополітичних координат вони самі сепаратисти, які підступно зрадилиВеликій імперії Чингісхана і династії Юань? Про це вже грунтовно замислюються ввічливі жовті люди у Пекіні", - підсумував Піонтковський.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення