Кримський "диверсант" Панов їздив у Крим за дорученням депутата з Енергодара

Водій автобуса Запорізької АЕС (Енергодар) Євген Панов, затриманий в окупованому Криму як "український диверсант", їздив на півострів у питаннях бізнесу.

Про це повідомив підприємець з Енергодара і депутат місцевої Ради Артем Дубков, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Дубков розповів, що його друг Панов, оголошений ФСБ "організатором" нібито підготовки терактів, їздив у Крим на його прохання - "подивитися, що відбувається" з його нерухомістю у Великій Ялті.

"У мене багато нерухомості там залишилося. Я 10 років був директором компанії, яка вела будівельну діяльність у Криму. У мене недобудови в Ялті залишилися, можете перевірити", - розповів Дубков.

Він наголосив, що Панов перебував у Криму на його прохання, для залагодження справ з його власністю.

"У мене там є власність... У мене багато там нерухомості було. Я був директором фірми, яка 10 років була підрядником Лівадійської селищної ради. І я попросив його поїхати, подивитися, чи все там гаразд. І він точно не диверсант і нічого поганого робити не міг. Він точно потрапив під загальний гребінець ФСБ", - вважає Дубков.

Нагадаємо, ФСБ Росії після трьох днів мовчання з приводу причин блокування пунктів пропуску на адмінкордоні з Кримом повідомила про затримання "співробітника ГУР Міноборони України" Панова, який нібито готував теракти. Дані затриманого, які навела ФСБ, збігаються з персональними даними водія й активіста з Енергодара Євгена Панова.

Міноборони і РНБО спростували затримання українського розвідника.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення