Критикував Кадирова: у Франції вбили відомого блогера (фото)

У номері одного з готелів французького міста Лілль було виявлено тіло вихідця з Чечні Імрана Алієва - блогера, відомого як Мансур Старий, який критикував авторитарного чеченського лідера Рамзана Кадирова

Про це повідомляє французьке видання Le Point.

Вбивство сталося ще минулого четверга, 30 січня. На тілі убитого були численні ножові рани грудей, знаряддя вбивства поліція виявила на місці злочину.

Судячи із записів у рецепції, 44-річний блогер прибув в Лілль з Бельгії в ніч з середи на четвер разом з невідомим, який його супроводжував. Попутника Алієва вважають імовірним вбивцею.

У поліції повідомили, що вбивство "має всі характеристики політичного мотиву", але офіційно хід розслідування не коментують. У прокуратурі Лілля заявили, що ніяких арештів з цього приводу не проводилося.

Як відомо, Мансур Старий розміщував в Facebook і YouTube критичні заяви на адресу лідера Чечні Рамзана Кадирова, відомого дружніми відносинами з президентом Росії Володимиром Путіним. В одному з відео Імран Алієв стверджував, що минулого літа його вже намагалися вбити.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення