Кривава ДТП у столиці: з'явилися подробиці надзвичайної події (фото, відео)

Поліцейські столичного главку встановлюють обставини автопригоди, у якій загинуло троє осіб. Про це повідомляє пресслужба установи.

Зазначається, що вночі до поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на Житомирській трасі у Святошинському районі столиці. На місце події негайно прибули екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група главку з розслідування ДТП, карета швидкої медичної допомоги та рятувальники.

За попередньою інформацією водій вантажівки «Даф» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Пасат». Внаслідок зіткнення відбулося загоряння транспортних засобів. Водій та пасажир легковика загинули на місці, а водія великогабаритного авто медики госпіталізували до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості, в тому числі і з численними опіками.

Крім цього, на проїжджій частині правоохоронці виявили тіло чоловіка без ознак життя, який ймовірно перетинав дорогу у невстановленому місці. Поліцейські встановлюють особу загиблого.

Слідчим управлінням поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

За даними соцмереж, пішоходу, який перетинав дорогу у невстановленому місці відірвало голову.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення