Кривава ДТП в Одесі: адвокат розповів, що загрожує гонщику-вбивці

 Обозреватель

Винуватець кривавого ДТП в Одесі, в якому загинули двоє людей, не зможе виправдатися і вийти сухим з води. Покаранням для водія в цьому випадку може стати 5-10 років тюрми.

Про це розповів адвокат Ярослав Куц. За його словами, це стало можливим завдяки тому, що одесити буквально відразу виклали в мережу відео з камер автореєстраторів.

"Крім того, безпосередньо слідова картина на автомобілях вказує і на напрямок руху автомобілів, і що найголовніше - показує, де був на момент зіткнення і куди виносило автомобіль. Тобто вся трасологія цього ДТП очевидна для професіоналів", - пояснив Куц.

Він також запевнив, що водій BMW не зможе затягнути справу чи обмежитися статтею "з необережності", адже автомобіль було явно модернізовано у гоночний.

"Це видно на всіх фотографіях, зокрема де відірване колесо - явно видно, що стоять нові амортизатори і посилені пружини. Диски, гума, під капотом - розпірки, які посилюють жорсткість кузова. Це все свідчить про те, що автомобіль був підготовлений безпосередньо для агресивної їзди", - уточнив адвокат.

Куц додав, що водій в силу свого віку часто нехтував правилами дорожнього руху, що свідчить про свідоме порушення, яке призвело до ДТП та спричинило смерть людей. Тому, впевнений він, легкого покарання в цьому випадку не буде.

"Давайте будемо об'єктивними: стаття 286 частина 3. Вона передбачає дуже тяжке покарання. Саме частина 3 говорить про позбавлення волі на термін від 5 до 10 років", - підсумував Куц.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення