Кривавий ідеолог "ДНР" і "ЛНР" зайнявся руйнуванням «республік»

 FaceNEWS

Кампанію по руйнування міфу про ідеали фейкової «новоросії» очолив її колишній «батько» Ігор Гіркін (Стрільців). Якщо раніше він ратував за всебічну підтримку Донбасу, то тепер відверто назвав «ЛНР» і «ДНР» зборищем мародерів і розбійників. Мабуть, цей проект навіть він для себе списав, тому вирішив вбити «республіки» в інформаційному плані.

В інтерв'ю російським телеканалах Гіркін зазначив, що українська армія швидко вдосконалюється, і незабаром зможе дати відсіч російської на Донбасі, очистивши територію від бойовиків і найманців. Що стосується останніх, то колишній «головнокомандувач» підкреслив, що з «ЛНР» і «ДНР» біжать добровольці, а нові не приїжджають. Більш того, на території «республік», за його словами, процвітає «махновщина, мародерство і розбій, а припиняти це ніхто не збирається». З приводу дисципліни він уточнив, що замість неї «суцільна наркоманія і пияцтво».

Саме таким він змалював «русский мир», явно не агітуючи росіян його захищати. Навіщо Стрелкову розповідати правду, якщо в РФ це не прийнято? Ймовірно, відставний командир, а нині військовий експерт притягнутий до кампанії з дискредитації Путіна і нинішньої політики Кремля, тому намагається донести співгромадянам, що путінський «проект порятунку Донбасу» виявився профанацією і «гнійної виразкою» біля кордонів РФ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення