Кривий Ріг після масованої ворожої атаки усіяний боєприпасами, що не розірвалися (відео)

Після ворожого обстрілу Кривого Рогу у парку Хмельницького перехожі знаходять залишки снарядів від російського "Торнадо-С". Подробиці нічного обстрілу розповів начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

"Близько другої години ночі орки завдали удару з РСЗВ "Торнадо-С" (операційна дальність цієї реактивної системи становить до 120 км) по Металургійному району Кривого Рогу. Вдарили по мирно сплячому місту реактивними снарядами із забороненими Женевською конвенцією касетними боєприпасами. Пошкоджено транспортні засоби, житловий будинок та адміністративні будівлі. Без втрат", - повідомив Вілкул.

У місцевих телеграм-каналах з’явилось відео з ворожою ракетою у парку Хмельницького. Вона приземлилась біля фонтану. Повідомляється, що вхід до парку вранці перекрили, утім потім хтось зірвав загороджувальну стрічку.

"Сапери продовжують пошук боєприпасів, що не розірвалися. Будьте вкрай обережні, не підходьте до незнайомих предметів і ні в якому разі їх не чіпайте. При виявленні - відразу телефонуйте 101 і 102", - наголосив Вілкул.

Він також повідомив, що у Криворізькому районі російські військові обстріляли з РСЗВ "Ураган" та "Смерч" Апостолівську та Широківську громади. Село Кошове залишилося без світла. Нікопольський район ворог обстріляв із "Градів" та важкої артилерії. У Нікополь та Марганецьку громаду прилетіли 11 снарядів. Без втрат.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення