Криза змушує гречанок продавати інтимні послуги за $2

 Washington Times

Шість років економічної кризи в Греції призвели до того, що молоді гречанки продають секс за ціною сендвіча, пише газета The Washington Post.

Дослідження, пов'язане з діяльністю понад 17 тис. секс-працівників, показало, що в даний час Греція обігнала Східну Європу по кількості жінок, які займаються проституцією, і що інтимні послуги в Греції набагато дешевше, ніж в інших європейських країнах.

Професор соціології в університеті Пантеон Грегорі Лаксос, який витратив на дослідження три роки, розповів, що жінки йдуть на це, оскільки часто у них не вистачає грошей навіть на їжу.

Багатьом доводиться продавати секс-послуги, щоб оплатити різні рахунки і податки. Він також зазначив, що до початку економічної кризи секс з повією в Греції коштував близько $ 53 за півгодини, в той час як зараз середня ціна складає $ 2,12.

За його словами, число зневірених молодих гречанок, що пропонують секс за низьку ціну, стрімко зростає.

Відзначається, що в цілому ціна за інтимні послуги знижується в усьому світі, оскільки інтернет пропонує безліч матеріалів еротичного змісту.

При цьому в Греції проституція легалізована, але зовсім невелика кількість публічних будинків має ліцензію. Це призводить до того, що близько 18,5 тис. гречанок працюють на вулиці, стверджує дослідник.

Згідно з проведеним аналізом, грецькі дівчата починають займатися проституцією у віці від 17 до 20 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення