Куди піти у Києві на вихідних: афіша на 21-22 грудня

У ці зимові вихідні в Україні немає державних свят, навпаки - субота буде робочою. Адже 25 грудня ми будемо відзначати католицьке Різдво, і цей день - вихідний.

Сайт "Надзвичайні новини" розкаже, куди можна піти з родиною і активно відпочити.

Зимова Країна на ВДНГ

"Зимова країна" відчиняє свої двері вже п'ятий рік поспіль. Тематичний парк-фестиваль став традицією для киян та гостей столиці. Відвідати його можна до 1 березня 2020 року. Цього року територію значно розширили, додали унікальні локації для дорослих і дітей. Тут розмістили величезну ковзанку під відкритим небом, ярмарок "Корпорація подарунків" з фудкортами, один з яких - "Баварський дворик" - розташований в теплому закритому приміщенні.

  • Де: Київ, м. Виставковий центр, Національний Експоцентр України, павільйон 2, пр. Академіка Глушкова, 1
  • Вартість: від 100 грн.

Різдвяна Фабрика Мрій

"Різдвяна Фабрика" почала свою роботу з 1 листопада, а закінчить 19 січня. Тут планують виготовляти скляні ялинкові іграшки. За легендою на виробництві працюють казкові ельфи, які виконують бажання з новорічних листів. Але є на фабриці окрема кімната, де зберігаються листи з мега-бажаннями, такими як політ на Марс, про мир у всьому світі, про чисту планету. Ці бажання раніше відкладали, але незабаром мрії дітей планують виконати. Кожна дитина зробить свою новорічну іграшку-мрію і повісить її на святкову ялинку. Початок о 10.00.

  • Де: Київ, м. Виставковий центр, Національний Експоцентр України, павільйон 2, пр. Академіка Глушкова, 1
  • Вартість: 200 грн.

Новорічний фестиваль гігантських китайських ліхтарів

Фестиваль "Легенди Піднебесної" відкрився 13 грудня і триватиме до 2 лютого. Торік Фестиваль вже гостював у Києві, але цього разу на Співочому полі розкладуть більше 30 нових світлових інсталяцій. Організатори фестивалю не забули про дітей і побудували на території парку резиденцію Діда Мороза. Малюки на місці зможуть написати листа Діду Морозу зі списком подарунків. Кожного відвідувача житла Діда Мороза пригостять імбирним пряником. Початок о 16.00

  • Де: Київ, м. Арсенальна, Співоче поле, вул. Лаврська, 33
  • Вартість: 160-200 грн

Різдвяна історія з Тіною Кароль

22-24 грудня відбудуться грандіозні святкові концерти в Палаці спорту. У заході візьмуть участь видатні українці, чиї досягнення заслуговують на визнання: артисти і спортсмени, громадські діячі та політики, талановиті діти. На одній сцені виступлять MONATIK, ЧАС І СКЛО, THE HARDKISS, KAZKA, DZIDZIO, Беz Обмежень, Олег Скрипка та ВВ, MICHELLE ANDRADE, "Жіночий Квартал", KHAYAT, Оркестр Збройних сил України, зірки шоу "Голос Країни", "Танці з зірками". Початок о 19.00

  • Де: Київ, м. Палац спорту, Палац спорту, пл. Спортивна, 1
  • Вартість: від 250 грн
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення