Кулаками, ногами та палицею: на Харківщині ревнивець вбив цивільну дружину

На Харківщині чоловік забив співмешканку до смерті. Під час конфлікту через ревнощі він бив цивільну дружину руками, ногами та дерев’яною палицею до тих пір, поки вона не перестала подавати ознаки життя. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Поліцію про злочин сповістив сусід. Він повідомив, що між парою виникла сварка, в ході якої чоловік ймовірно вбив жінку.

"В одному із приватних будинків міста Чугуєва між 31-річним нападником та потерпілою сталася суперечка на ґрунті ревнощів. Знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, чоловік почав бити співмешканку кулаками, ногами та палицею. Коли чоловік зрозумів, що 51-річна жінка не подає ознак життя, він розповів все сусіду, який і викликав поліцію", - йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину та направлено до суду клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення