Купили пляшку горілки на двох: 16-річний підліток помер, а його подруга у тяжкому стані

У Санкт-Петербурзі РФ школяр із подругою купили пляшку горілки. За кілька годин хлопчик помер, а школярка потрапила до лікарні у тяжкому стані. Про це пише Baza.

Вечірка з алкоголем відбулася того дня, коли дев'ятикласнику виповнилося 16 років. Хлопець зібрав двох друзів та, незважаючи на вік, купив алкоголь у місцевому магазині.

Після розпивання горілки імениннику та його подрузі різко стало зле. Швидку викликав друг школяра, котрий не пив алкоголь. До лікарні хлопець потрапив уже у стані клінічної смерті. Медики діагностували у нього серцевий напад. Врятувати хлопця не вдалося. Його подрузі "пощастило" трохи більше: вона потрапила до лікарні у тяжкому стані, але залишилася живою.

Що сталося на вечірці, невідомо. Пляшку з-під горілки вилучили з місця пригоди, алкоголь мають відправити на експертизу. У поліції порушили справу про заподіяння смерті через необережність.

Тим часом, доки у Росії вживають алкоголь чи не з колиски, російські снайпери вбили пострілами в серце і голову юних партизанів у Бердянську. Тиграну Оганнісяну було 16 років, Микиті Ханганову - 17 років. "Це смерть пацани, прощавайте. Слава Україні", - такими були останні слова Тиграна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення