"Квартал 95" у новій пісні "вибачився" перед Гонтаревою (відео)

16 грудня пройшли зйомки "Вечірнього кварталу" де актори знову заспівали пісню колишній главі Нацбанку України Валерії Гонтаревій.

Цього разу коміки вирішили “вибачитись” перед Гонтаревою. Відповідне відео виступу опублікувала на своїй сторінці у Facebook речниця партії “Слуга народу” Юлія Палійчук.

“У жінки прошу пробачення, знову збудуєм дачу вам, гроші зберем на карточку, на „Дельта банку“ карточку. Те, що лунала пісня ця, вибачте лисого глупця во ім’я сина і отця, пресвята погорілиця”, - йдеться в тексті пісні.

Крім того, гумористи передали Гонтарєвій “полум’яний привіт”, після чого Євген Кошовий, який співав пісню, додав: “український політик повинен прожити своє життя так, щоб потім не соромно було дивитися в очі своїм колегам в Лондоні”.

Нагадаємо, у жовтні в Україні розгорівся скандал. Тоді Національний заслужений академічний народний хор України імені Григорія Верьовки та гуморист Євген Кошовий в ефірі “Вечірнього кварталу” виконали гумористичну пісню про спалення будинку колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтаревої.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення