Квентін Тарантіно погрожував до смерті побити відомого телеведучого

Американський комік і ведучий популярної програми "Вечірнє шоу з Девідом Леттерманом" стверджує, що одного разу отримав телефонний дзвінок з погрозами від самого Квентіна Тарантіно. Номінований на "Оскар" режисер був дуже злий і обіцяв побити телезірку до смерті, пише New York Post.

Одного разу на шоу Леттермана прийшла відома актриса, і телеведучий жартома здивувався, що така карколомна жінка погодилася піти на побачення з Тарантіно. Він почав протестувати проти їхніх стосунків, стверджуючи, що режисер для неї недостатньо привабливий і крутий.

"Ідея в тому, що Квентін Тарантіно - ботан з відеопрокату, - пояснив Леттерман. - Я прикинувся, що приголомшений, що ця славна кінозірка зустрічається з таким трохи божевільним хлопцем".

Два дні потому його помічникові подзвонив Тарантіно і попросив привітатися з Леттерманом. Виявилося, у нього була набагато серйозніша розмова.

"Він почав кричати на мене: "Я поб'ю тебе до смерті, я вб'ю тебе, я приїду в Нью-Йорк, і я виб'ю з тебе лайно. Як ти можеш так говорити про мене?"- згадує Леттерман. - Тарантіно все продовжував і продовжував, як клінічно божевільна людина".

Роки по тому Тарантіно вибачився перед Леттерманом за свою бурхливу реакцію, але після сварки телеведучий змушений був трохи змінити тональність своїх жартів, щоб уникнути звинувачень в майбутньому.

"Я чудово повоював з Квентіном Тарантіно. Це було дійсно добре", - вважає ведучий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення