Ламали і відривали пальці: на Запоріжжі влаштували страшну розправу над сім'єю

 Обозреватель

У Запоріжжі злочинці здійснили жорстокий напад на літню подружню пару, у результаті чого чоловік загинув, а жінка в стані коми доставлена в лікарню.

Про це написав перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, трагедія сталася в одному з селищ Кам'янсько-Дніпровського району ще 14 січня, однак провоохоронцям інформація про неї надійшла лише через чотири дні, 18 січня. Так, в приватному будинку пенсіонерів, 1938 і 1940 років народження, був виявлений труп власника, а також його дружина в тяжкому стані.

"За результатами первинних слідчих дій можна було стверджувати, що злочинці проникли в будинок із метою пограбування. Заздалегідь отруїли собаку, а після проникнення тривалий час знущалися над власниками похилого віку, ламали і відривали фаланги пальців рук", - розповів Аброськін.

Завдяки наполегливості та проведеним активним оперативно-розшуковим і слідчим діям протягом доби працівники поліції Запорізької області встановили і затримали підозрюваних - виявилося, що це були двоє злочинців, які влаштували людям криваву розправу заради 1400 гривень.

З огляду на той факт, що розбійний напад було скоєно ще 14 січня, жінка, яку злочинці зв'язали і скалічили, три доби перебувала поруч із трупом замученого чоловіка в будинку, не в змозі викликати допомогу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення