"Л/ДНР" влаштували пекло на Донбасі: стало відомо про втрати ЗСУ

 Обозреватель

У п'ятницю, 15 лютого, в зоні проведення ООС на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще двоє отримали поранення.

Як ідеться у зведенні прес-центру ООС у Facebook, протягом доби терористи 8 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши 5 разів заборонене "Мінськом" озброєння.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти двічі обстріляли українські позиції.

"З протитанкового ракетного комплексу в районі міста Мар'їнка; з мінометів калібру 120 мм поблизу населеного пункту Кам'янка", — написано в повідомленні.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" терористи обстріляли українських захисників 6 разів:

"З мінометів калібру 120 мм в районі населеного пункту Новоолександрівка; з мінометів калібру 82 мм поблизу селища Нижнє; з мінометів калібру 82 мм поблизу селища Золоте-1; з мінометів калібру 82 мм в районі населеного пункту Хутір Вольний; зі станкових гранатометів різних систем і зенітної установки ЗУ-23-2 біля селища Золоте-4; зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів у районі міста Попасна", — розповіли в штабі ООС.

Відзначається, що українським бійцям довелося відкривати вогонь у відповідь у зв'язку із загрозою життю, але при цьому ситуація на фронті залишилася під контролем ЗСУ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення