Легендарний американський гонщик розбився на швидкості (відео)

Райан Ньюман, легендарний американський автогонщик на прізвисько "Людина-ракета", розбився на швидкості 318 км/год на гонці "Дайтона 500" Кубка NASCAR.

Страшна аварія сталася 17 лютого на Міжнародній швидкісній дорозі в Дайтона-Біч, штат Флорида, де щорічно проводять "Дайтону 500".

Аварія Ньюмана сталася на останньому колі знаменитої гонки. Від удару суперника автомобіль Ford Mustang Райана злетів у повітря, а потім довго ковзав дахом по трасі на великій швидкості. Гонщик команди Roush Fenway Racing отримав серйозні травми, але загрози для його життя, на щастя немає.

Відразу після гонки пілота доставили в лікарню. На даний момент відомо, що Ньюман прийшов до тями і почав розмовляти з родиною та лікарями.

До речі, незважаючи на аварію Ньюман був класифікований дев'ятим на фініші "Дайтони 500". А в загальному заліку Кубка NASCAR Райан займає п'яте місце. Лідирує ж в чемпіонаті Денні Хемлін.

Райан Ньюман отримав звання новачка року в NASCAR в 2002 році, а в 2014-му році став віце-чемпіоном вищого дивізіону. Останні сезони складаються для Ньюмана не дуже вдало.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення