Леонардо Ді Капріо просуває електромобілі

 РБК

Відомий американський актор Леонардо Ді Капріо очолив комітет чемпіонату світу з автоперегонів у класі машин "Формула-E". Про це повідомляє прес-служба гоночної серії.

Основним завданням комітету є збір коштів для просування масового використання транспортних засобів з електричним двигуном. У тому числі орган проводитиме зустрічі для обміну ідеями з розв'язання нагальних екологічних проблем у світі.

40-річний актор, який є п'ятикратним номінантом на премію "Оскар", також заявив про бажання випробувати себе за кермом боліда "Формули-Е": "Я хотів би керувати автомобілем даної серії. Може бути, скоро ви побачите мене за кермом" Формули Е".

Ді Капріо є одним з власників команди "Формуле- Е" "Вентурі".

"Формула-E" - клас автогонок на електромобілях з відкритими колесами. Клас заснований в 2012 році і санкціонований Міжнародною автомобільною федерацією.

Метою його створення стало прагнення сформувати лабораторію для досліджень і розробки електричних транспортних коштів, що допомагає прискорити популяризацію електромобілів, а також виступає в якості двигуна інновацій та розвитку в поєднанні з технологіями і духом автоспорту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення