Лежала у калюжі крові: очевидець розповів подробиці ДТП з Lexus у Києві

 Обозреватель

Смертельна ДТП з Lexus у Києві викликала чималий резонанс. Журналысти зв'язалисяя з одним із очевидців трагедії, який розповів подробиці.

Руслан, так звуть нашого співрозмовника, перебував на стоянці біля гіпермаркету Novus, у 50-60 м від місця події.

Lexus, за його словами, рухався у бік Борисполя на божевільній швидкості, після чого автомобіль занесло на тротуар, де він боком зніс пішоходів – хлопця та дівчину.

"Я підбіг. Дівчина лежала трохи неподалік від авто у калюжі крові. Без шансів... Автомобіль її або переїхав, або вона отримала сильний удар. Хлопець лежав поруч із машиною. Я думав, що він теж труп, але він молодець, вижив. Пам'ятаю, що куртка у молодика була роздерта. Ймовірно, від удару об сітку, оскільки автомобіль разом із пішоходами зніс огорожу", – розповів він.

За словами нашого співрозмовника, поліція приїхала всього за 3-4 хв. Швидка їхала значно довше.

Руслан згадує, що коли підбіг до місця події, у Lexus вже нікого не було. "Там стільки людей збіглося! Всі були зайняті допомогою постраждалим. Про водія ніхто не думав. Але номери авто я відразу продиктував поліції", – зазначив чоловік.

У ДТП загинула 20-річна Вікторія Б. Її супутник, 23-річний Роман Павлосюк у результаті аварії отримав закриту черепно-мозкову травму, забої, садна і був доправлений у відділення політравми однієї з лікарень.

Між тим поліція затримала 21-річного водія Lexus GS-300 Михайла Г. За попередніми даними, на момент ДТП хлопець був у стані алкогольного сп'яніння. За даними прокуратури, водій – студент п'ятого курсу вищого навчального закладу, раніше не судимий. Йому вже повідомлено про підозру.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті – до восьми років позбавлення волі.

За даними пресслужби ГУНП у Києві, на пр. Бажана трапилося зіткнення автомобілів, після чого некерований Lexus знесло на тротуар, де він збив пішоходів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення