Лікар-педофіл на Дніпропетровщині зґвалтував 8-річну дівчинку

Жителя Дніпропетровщини засудили до довічного увʼязнення за зґвалтування 8-річної дівчинки. Ювенальні прокурори відстояли вирок в апеляційному суді. Про це йдеться на сайті прокуратури Дніпропетровщини.

Прокурори відстояли у суді апеляційної інстанції вирок суду першої інстанції у вигляді довічного позбавлення волі 36-річному місцевому мешканцю. Його визнали винним у зґвалтуванні дитини та незаконному придбанні, зберіганні вибухової речовини і боєприпасів (частина 6 статті 152, частина 1 статті 263 Кримінального кодексу України).

У вересні 2022 року засуджений помітив у дворі багатоповерхового будинку двох малолітніх дітей, які поверталися додому. Зайшовши з ними до під’їзду, він представився лікарем та потрапив з дітьми до їхньої квартири.

"Пересвідчившись, що в квартирі немає дорослих, чоловік попросив 7-річного хлопчика почекати в іншій кімнаті, а сам зґвалтував 8-річну дівчинку, завдавши їй тяжкі тілесні ушкодження", — повідомили у прокуратурі.

Суд не задовольнив апеляційні скарги. Нині вирок набрав законної сили.

Інформацію про засудженого включено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітнього.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення