Лист із СІЗО: засуджений актор Єфремов розповів, про що жалкує

Засуджений на вісім років за смертельну ДТП в Москві Михайло Єфремов написав із СІЗО листа, у якому розповів, про що шкодує і що думає про свого колишнього адвоката Ельмана Пашаєва. Про це повідомляє RT.

За словами Єфремова, "що вийшло, те вийшло" і він сприйняв подію як долю. При цьому актор запевнив, що нічого не пам'ятає приблизно з 13:00 дня ДТП.

"Так що мораль проста - пити треба менше", - йдеться в опублікованому в Telegram-каналі RT листі.

Говорячи про Пашаєва, Єфремов припустив, що той або взагалі не зрозумів, наскільки справа резонансна, або "дуже зрозумів".

"Нічого і, як жаль, нікого не повернеш. Це, звісно, жахливо", - уклав актор.

Нагадаємо, серіал Вампіри середньої смуги з актором Михайлом Єфремовим, засудженим за смертельну ДТП, перезнімуть, розповів артист Артем Ткаченко, який теж зіграв роль у серіалі.

Аварія за участю Михайла Єфремова сталася 8 червня на Смоленській площі в Москві. Автомобіль актора на високій швидкості виїхав на зустрічну смугу і врізався у фургон, за кермом якого був кур'єр Сергій Захаров. Пізніше Захаров помер у лікарні. Аналізи показали наявність в організмі Єфремова алкоголю і наркотиків.

Cуд засудив Єфремова до 8 років колонії загального режиму. Також артиста позбавили водійських прав терміном на 3 роки, а також зобов'язали виплатити синові загиблого Сергія Захарова 800 тисяч рублів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення