Літак врізався в житловий будинок в Індонезії

 Associated Press

Літак індонезійських військово-повітряних сил врізався у житловий будинок, розташований на головному острові країни — Яві. Пілот літака і двоє жителів будинку загинули, повідомляє Associated Press з посиланням на головнокомандувача ВПС Індонезії віце-маршала Агуса Суприатна. Другий чоловік, який перебував у літаку, вважається зниклим.

Борт Embraer EMB 314 Super Tucano бразильського виробництва здійснював звичайний політ і розбився в околицях авіабази Абдул Рахман Салех Малангу, місті в східній частині острова. За словами Агуса Суприатна, пілот і технік встигли катапультуватися з падаючого літака. Пілот був знайдений мертвим поруч з рисовим полем, приблизно у восьми кілометрах від свого парашута. Технік досі не знайдений.

Спочатку представники ВПС Індонезії заявляли, що і пілот і технік загинули при падінні літака. Мешканці будинку, в який врізався літак, померли в лікарні, уточнює Associated Press.

У грудні 2015 року два пілоти загинули при падінні військового літака в центральній частині Яви. У червні того ж року літак Hercules C-130 впав у житловому районі Медана, найбільшого міста індонезійського острова Суматра, 142 людини загинули.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення