Літак з туристами потрапив в серйозну НП над Україною: подробиці

 Обозреватель

У понеділок, 30 липня, літак зі Львова до курортного Шарм-ель-Шейха змушений був просити посадку в "Борисполі", оскільки на зльоті лайнер зіткнувся зі зграєю птахів, через що виникли проблеми в лівому двигуні.

Про це розповів в Facebook один з пасажирів рейсу Олексій Башкирцев

"Історія проста: на зльоті рейсу Львів - Шарм, в лівий двигун врізається зграя птахів і літак не може набрати висоту і ось-ось торкнеться землі носом, але набір висоти триває, пілот тремтячим голосом пропонує..."всім заспокоїться". Набір висоти триває з креном в один бік", - зазначив він.

Як уточнив Башкирцев, після набору висоти лайнеру знадобилося чотири з половиною години кружляти над Україною, щоб спалити паливо

"Молитви, заспокоєння стюардесами людей і сіли в Києві! Цінуйте кожну мить життя, друзі, так як життя можуть перервати просто "пташки". Сміюся..." - додав він

У свою чергу, в авіакомпанії МАУ підтвердили, що рейс PS 5265 Львів - Шарм-ель-Шейх 30 липня був змушений сідати на запасний аеродром. Цією запасний локацією став міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Як повідомлялося раніше , літак, що виконував рейс Анталія-Київ, під час посадки в грозу викотився за межі злітно-посадкової смуги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення