Літо триває: з'явився прогноз погоди на тиждень

З понеділка по п'ятницю синоптики не прогнозують значних змін погоди. У всі дні стовпчик термометра вдень буде вище від позначки 20 градусів, повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок, 21 вересня, по всій Україні буде тепло і сухо, очікується мінлива хмарність. Найпрохолодніше буде в східних областях, де очікується 20-22 градуси вдень і 3-5 вночі. На решті території країни температура повітря складе 22-25 тепла. Вночі буде прохолодніше - від 5 до 7 градусів.

У вівторок, 22 вересня, по всій Україні встановиться сонячна погода. Температурний фон буде майже аналогічний до попереднього дня, з потеплінням на один-два градуси в деяких регіонах.

У середу, 23 вересня, по всій країні буде як і раніше сонячно, лише в західних областях можлива невелика хмарність. Денна температура на сході України очікується в районі 22-24 градусів, а нічна - від 7 до 10 градусів. На заході вдень повітря прогріється до 22-25 градусів, вночі похолодає до 8-10 градусів.

У четвер, 24 вересня, легка хмарність буде по всій території країни, однак дощі і грози очікуються лише на Закарпатті. Температура підніметься на один-два градуси і на більшій частині країни складе 24-26 градусів.

У п'ятницю, 25 вересня, на території західних областей очікуються невеликі грози і дощі, однак буде як і раніше тепло. Температура повітря триматиметься на рівні попереднього дня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення