Людей розкидало по дорозі: в Харкові сталася чергова смертельна ДТП

 Обозреватель

В Україні на дорогах щодня гине 9-10 осіб і ще кілька десятків отримують травми. У цій публікації журналісти зібрали інформацію про декілька резонансних ДТП, які сталися у вівторок, 31 жовтня.

У Харкові мікроавтобус Mercedes Sprinter збив чоловіка і жінку, які, за попередніми даними, перебігали дорогу в недозволеному місці. Удар був такої сили, що пішоходів відкинуло в сторону на десяток метрів. У результаті жінка померла на місці події, а чоловік був госпіталізований.

На трасі Київ - Чоп, біля села Кам'янка Житомирської області, водій буса Mercedes Sprinter не впорався із керуванням і вилетів у кювет, де автомобіль перекинувся. 51-річний водій від отриманих трав помер на місці події. Також у салоні мікроавтобуса перебувала 32-річна пасажирка - вона не постраждала.

У Львівській області, біля села Мшана, сталася жахлива ДТП: пішохода збив легковик Opel, після чого переїхав автобус БАЗ. У результаті аварії 42-річний чоловік помер на місці події. Про те, чи пішохід переходив дорогу в недозволеному місці, не повідомляється.

У місті Чернівці вночі під колеса легкового автомобіля Audi A6 потрапила 15-річна школярка. 21-річна дівчина-водій легковика пізніше пояснила поліцейським, що не бачила пішохода.

"За словами дівчини-водія, її засліпив зустрічний автомобіль, коли пішохід вибіг на проїжджу частину", - повідомила прес-служба ГУ НП Чернівецькій області. Чи так це насправді, поки не ясно. На сьогоднішній день медики роблять все можливе, щоб врятувати життя постраждалої школярки, яка до сих пір знаходиться у несвідомому стані.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення