Людей вирізали рятувальники: на Київщині масштабна ДТП з дев’ятьма автівками (фото)

На Столичному шосе у Києві зіштовхнулося дев’ять автомобілів, в результаті чого поранення отримали 5 людей, в тому числі дитина. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Facebook.

ДТП трапилася о 15:44 на Столичному шосе, що у Голосіївському районі столиці.

Водій автомобіля «Хонда Акорд», рухаючись у напрямку міста Обухів, скоїв зіткнення з попутним автомобілем «Кіа». Після чого вказані транспортні засоби виїхали у зустрічному напрямку. У результаті ці два авто зіткнулися з автомобілями «Джип», «Шкода», «Хюндай», «Хонда» та двома «Фольксвагенами».

На місце прибули рятувальники частини спеціальної техніки загону технічної служби та 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

«Як виявилося, ДТП сталася за участю 9-ти автомобілів, в одному із яких, було затиснуто водія між сидінням та панеллю приладів. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструмента деблокували чоловіка та передали його медикам із переломом нижніх кінцівок для подальшої госпіталізації… Всього внаслідок дорожньо-транспортної пригоди отримали травми 5 чоловік, з них 1 дитина (2-х осіб госпіталізовано, 2-м дорослим та дитині медичною службою допомогу надано на місці», – йдеться у дописі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення