ЛНР розпадається: бойовик відверто розкрив причини

Верхівка "ЛНР" погрузла в корупції і це може привести до розпаду "ЛНР".

Про це пише один з луганських бойовиків.

"На даний момент знову загострилася ситуація в "ЛНР". Ми маємо конфлікт на кшталт боротьби з махновщиною: коли уряд "ЛНР" підпорядкував собі всі підрозділи козаків в Республіці, а також їхній бізнес. Пройшли травень, літо, вересень. Схеми корупції працювали без відмовно. І раптом коли глава Республіки у відрядження, МДБ заарештувала Міністра палива, енергетики та вугільної промисловості "ЛНР" Ляміна. Причин цього арешту може бути кілька:

1) Не поділився від чергової "угоди";

2) "Воєнторг" чистить уряд від злодіїв руками МДБ;

3) Шантаж з метою отримувати від схеми свою частку.

Поки неможливо стверджувати, що якийсь варіант вірний.

Відразу ж за Міністра заступилися Голова і його Адміністрація, Рада Міністрів ЛНР, Парламент. Тобто фактично вся законодавча і частина виконавчої влади. На бік МДБ вже стала Прокуратура ЛНР , яка підтвердила законність дій Міністра держажної безпеки і його людей.

Поки картина не повна, поза гри поки залишаються МВС , Народна Міліція і поки не видно за кого Військторг. Саме від вибору цих , насправді найсильніших з сил "ЛНР", буде залежати хід подій.

Якщо чесно, то у всіх перерахованих структурах крім Військторгу є злодії, вбивці і навіть місцеві наркобарони. Тому де б не полетіли голови, народ ЛНР залишиться в плюсі, полетять все рівно злодії.

Звичайно ж, в ідеалі щоб полетіли голови обох сторін політичного конфлікту. А рубати ці голови мають дядьки в костюмах, з особливого відділу Військторгу! Я думаю всі здогадались про кого я. Я думаю, обійдеться без стрілянини, але скандалів не уникнути!

Інших оглядачів, блогерів та інших я попрошу утриматися від становлення на чию сторону. Так як можете виявитися не праві. Будемо чекати розвитку подій. І тоді можна буде давати більш точну оцінку подій", - йдеться в овідомленні терориста.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення