​ЛНРівські хроніки: викрадені прапори і підроблені купюри

 Informator

«Республіка» відгуляла свята: великодній першотравень, День перемоги, день народження «країни» - благополучно відсвятковані, з розмахом і всіма витікаючими. Нині «луганська народна» увійшла в звичний темп життя...

В кінці квітня три молодики (16, 17 і 19 років) скоїли крадіжку трьох прапорів - РФ, «ЛНР», «Новоросії», які перебували над входом в багатоповерховий будинок за адресою м Луганськ, вул. Градусова, 12. Встановити «держзлочинців» вдалося лише в середині травня.

На кварталі Гайового знайдено склад боєприпасів. За місцем проживання луганчанина 1973 р.н. місцеві правоохоронці вилучили: 549 патронів калібру 5.45 мм, 58 патронів калібру 7.62 мм, гранату РГН і запал до неї, порохові заряди в кількості 71 шт., палицю гумову, бронежилет, а також 5 грамів коноплі.

18 травня продавець магазину «Кристалл» в касі виявила купюру номіналом 5000 російських рублів, яка викликала підозру в справжності, після чого вона звернулася до відділення «Держбанку ЛНР», щоб перевірити купюру. Співробітниками банку встановлено, що дана купюра є фальшивою.

В цей же день на ринку «Восточный» невстановлена особа розрахувалося фальшивої купюрою номіналом 1000 російських рублів.

У Стаханові невідомий розбив вікно, проник в будинок пенсіонера і скоїв крадіжку кітеля з нагородами, наручних годинників, подарункового набору (фляга і чотири чарки). Пізніше нагороди були виявлені на міському ринку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення