Лобова автотроща на Дніпропетровщині: водія вирізали з понівеченого авто (фото)

На Дніпропетровщині зіштовхнулися два автомобілі. Рятувальникам довелося деблокувати з понівеченого легковика тіло одного з водіїв. Про це повідомили у обласному управлінні ДСНС.

"Вдень 1 травня на вулиці Центральній селища Колона-Миколаївка сталося лобове зіткнення двох автомобілів - "ВАЗ" та "Hyundai". Внаслідок зіткнення тіло водія легковика "ВАЗ" опинилось затиснутим деформованими елементами автомобіля", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального інструменту деблокували тіло чоловіка 1961 року народження з понівеченого автомобіля "ВАЗ".

За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля "ВАЗ" не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з "Hyundai".

Чоловіка 1982 року народження та жінку 1984 року народження з автомобіля Hyundai було госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до лікарні ще до прибуття рятувальників.

До надання допомоги залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення