Луганськ з трьох боків оточили вороги Плотницького

 РЕАЛ

Близько тижня тому «силовики» ЛНР відзвітували, що в «республіці» покінчено з бандами.

Вже близько тижня, як від ЛНР «відокремилися» Ровеньки – місто на півдні «республіки», чиї козаки заявили про незалежність. Їх 13-тербат готується до «зачистки рускими», але вони щось не поспішають.

Певні непорозуміння виникли і з козаками 11-го тербата, що стоять на фронті навпаки української Станиці Луганській (північно-захід «республіки»). Їх не влаштовує перемир'я, умови служби та процес вливання в міліцію ЛНР; погрожують, якщо їм не підуть на зустріч, непокорою.

І ось сьогодні підтверджується інформація, яку ми попередньо висвітлювали ще вчора. За даними «Інформатора» і «Інформаційного опору» в районі Бахмутки (північно-захід «республіки») після кривавих розборок між місцевими та луганськими бойовиками «росіяни» вирішили усунути авторитетного отамана Павла Дрьомова. Але він повернув з навчань 120 перевірених бойовиків і організував оборону свого базового міста Стаханов.

Виходить, Луганськ з трьох сторін оточений козаками-сепартистами. Причому, Ровеньки і Стаханов відверто напрошуються на зачистку «російськими»...

Напевно, одна з головних причин козацьких бунтів з соцмереж сепаратистів: «Батальйони територіальної охорони службу несуть на першій лінії передовій, а їм зарплату досі не платять».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення