Лукашенко купив розкішний літак (фото)

 Апостроф

Президент Білорусі Олександр Лукашенко купив своєму старшому синові Віктору особистий літак. Про це повідомляють в Telegram-каналі NEXTA.

Вартість повітряного судна складає більше 60 млн доларів. Бізнес-джет Gulfstream G550 з бортовим номером EW-001PJ схожий на апарат для перших осіб країни.

"Це ж підтверджує і ліврея літака, виконана в кольорах державного прапора. Вартість джета по каталогу становить 61 500 000 доларів. І це без урахування замовної внутрішньої обробки і устаткування, яке майже напевно присутнє на урядовій "пташці". До речі, дальність польоту даної моделі становить 12 500 кілометрів (це як до Дубая і назад)", - написали в мережі.

За даними джерел в Національному аеропорту "Мінськ", новий літак вперше прибув до Мінська ще в другій половині вересня. Угода з купівлі при цьому проходила через приватну австрійську компанію, яка придбала цей борт і перегнала його до Мінська.

Відомо, що літак вже зробив перший рейс до Варшави (Польща). Також, за деякою інформацією, судном може користуватися сім'я Лукашенка.

У Telegram-каналі "Незигарь" пишуть, що літак з обробкою за спецзамовленням обійшовся у суму 102 млн доларів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення