Лукашенко: Ми ніколи не прийдемо до України на танках (відео)

 СЕГОДНЯ

Президент Білорусі Олександр Лукашенко пообіцяв, що його країна ніколи не буде представляти військової загрози для України. Про це він сказав на Форумі регіонів, який відбувся у Гомелі, передає Белта.

"Я не міг залишити поза увагою цю тему в силу того, що Білорусь з усіх боків втягнули в цю проблему. І я хочу, щоб ви знали нашу позицію: ми якщо і прийдемо з півночі до вас (я хочу, щоб це деякі військові в Україні почули), то на комбайнах, тракторах, тролейбусах і автобусах. Ми ніколи не прийдемо до вас на танках", – сказав Лукашенко.

"Ми не просимося ні посередниками, ні миротворцями. Ми просто за вас переживаємо. І якщо ми щось зможемо і можемо для вас зробити, ми готові. Я взагалі не сприймаю, коли українську землю дехто намагається використати як розмінну монету. Україна завжди буде потужною, процвітаючою і єдиною, але треба вміти домовлятися. Сьогодні треба припинити братовбивчу війну – ми до ваших послуг", – резюмував білоруський лідер.

"Ми хочемо, щоб ця благодатна земля, багатюща за своїми ресурсами і з супертрудолюбивими людьми, була процвітаючою. Вона такою і буде", – додав Лукашенко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення