Лунають вибухи: у Києві сталася масштабна пожежа на хімзаводі (відео)

На Червоноткацькій вулиці, 61 у Києві сталася пожежа на хімзаводі Укроргсинтез. Про це повідомляє Kyiv Artyl у Facebook.

"Вогонь досить сильний. На місці значна кількість автомобілів пожежних. Причини загоряння невідомі. Про постраждалих не повідомляється", - сказано в публікації.

Також зазначається, що на місці працюють співробітники ДСНС, чергують кілька бригад "швидкої". Поліція відгородила територію. Рятувальники намагаються загасити полум'я.

Прес-служба ДСНС повідомила, що пожежу вдалося ліквідувати. Займання сталося в ангарі розміром 15х70 м, розташованому впритул до триповерхової будівлі складу, тому існувала загроза поширення полум'я.

"Під час гасіння пожежі рятувальники провели евакуацію кисневих балонів із приміщення складу. В ангарі були розбавлені розчинники (відходи виробництва), які зберігалися для подальшої утилізації. О 17:03 пожежники локалізували загоряння й о 17:19 - ліквідували", - повідомили рятувальники.

У гасінні було задіяно 13 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 52 людини особового складу.

"На місці працювало відділення радіаційного, хімічного і біологічного захисту, які хімічно небезпечних речовин у повітрі не виявили. Причина пожежі встановлюється. Жертв і постраждалих немає", - підсумували в ДСНС.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення