Луценка і Коломойського застукали за кавою в Амстердамі: всі подробиці

 Страна

Українські студенти зустріли в Амстердамі генерального прокурора України Юрія Луценка та олігарха Ігоря Коломойського.

Подробиці зустрічі розповів один зі студентів Андрій Голубєв.

"24 листопада ми гуляли по центру міста і близько 18.00-19.00, проходячи повз одного кафе я почув якісь гучні голоси на своїй рідній мові. Я підійшов ближче і побачив, як Луценко коментував якесь відео з жартами про Путіна показуючи середній палець руки і знімаючи це на телефон. Моєму здивуванню не було меж, і тут я повертаю голову і бачу, що поруч із ним Коломойський", - розповів Голубєв.

Студент покликав одного, і вони підійшли до Луценка і Коломойському.

"Хочу сказати що Коломойський був мало балакучий, а ось Луценко був веселим і багато говорив. Вони посміялися, що ми їх спалили і вони вже відчувають свою появу в інтернеті", - зазначив студент.

За його словами, вони поговорили хвилин 15-20.

"Луценко запитав звідки ми, на що ми відповіли що родом із міста Кременчук. І тут вони довели своє знання географії, сказали, що це не далеко від Горишніх Плавнів. Ми поговорили близько 15-20 хвилин, після чого я попросив зробити фото з нами (шкода не зробили фото відразу з двома, але ви зрозумійте шок... ну і потім шкодували що не зробили фото з карткою Приватбанку). Вони потиснули нам руки на прощання і пішли через у дорогу в готель, у самому центрі Амстердама, де їх чекали ще два якихось важливих людини з України, які побачили нас, і не наважилися підійти", - продовжив Голубєв.

Пізніше Луценко заявив, що зустрівся з Коломойським випадково. До Амстердама він полетів нібито "на медичну діагностику".

У свою чергу Коломойський зустріч не коментує.

Після публікації журналіст Сергій Руденко на своїй сторінці у Фейсбук жартома написав:

"Все, що ви хотіли знати про медичну реформу в Україні

Генеральний прокурор Луценко літає на медичну діагностику до Амстердаму. Де випадково зустрічається із мультимільярдером Коломойським. Лікувався б у Феофанії, такого б казусу не було)",-йдеться у повідомленні

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення