Львів за червень "мінували" 210 разів, – мерія

 Канал 112

У червні до львівської мерії надійшло 210 неправдивих повідомлень про замінування. Про це повідомили в понеділок, 2 липня, в прес-службі міськради.

1 червня мерія уже скеровувала міністру внутрішніх справ України лист, в якому зазначалося, що за попередній період на "Гарячу лінію" міста надійшло 40 неправдивих повідомлень.

"Повідомлення про закладення вибухових пристроїв за різними адресами у Львові продовжують систематично надходити до Львівської міської ради, і це призводить до необґрунтованого навантаження на відповідні служби у місті, які зобов’язані реагувати на такі повідомлення, а також дестабілізує ситуацію в місті. І на сьогодні не отримано підтвердження щодо жодного факту, описаного в повідомленнях. Тому мерія просить негайного реагування та вжиття всіх заходів для припинення правопорушень у Львові", - йшлося у листі.

Від Головного управління Нацполіції у Львівській області надійшла відповідь, що за вказаними фактами проводиться досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу.

Цього разу для реагування Львівська міськрада звернеться з листами до Національної поліції, Служби безпеки України та міністра внутрішніх справ України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення