Мадридський «Атлетіко» став першим фіналістом Ліги чемпіонів

У повторному півфіналі Ліги чемпіонів мадридський «Атлетіко» поступився мюнхенській «Баварії», але вийшов у фінал турніру за сумою двох матчів. Про це повідомляється на сайті Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Зустріч відбулася 3 травня на стадіоні «Альянц-Арена» в Мюнхені і завершилася перемогою господарів з рахунком 2:1. На 31-й хвилині Хабі Алонсо не без допомоги рикошету від ноги гравця суперника відзначився зі штрафного і вивів «Баварію» вперед. Три хвилини потому голкіпер мадридців Ян Хмар відбив пенальті у виконанні Томаса Мюллера. Відігратися підопічні Дієго Сімеоне змогли на 53-й хвилині: Антуан Грізманн скористався помилкою німецької оборони і реалізував вихід один на один. На 74-й хвилині Роберт Левандовскі знову повернув господарям надію. Проте до фінального свистка пробити Хмари мюнхенцям не вдалося. При цьому за шість хвилин до кінця матчу Фернандо Торрес не реалізував пенальті.

Перша зустріч завершилася перемогою «Атлетіко» з рахунком 1:0. «Баварія» не змогла подолати стадію півфіналу Ліги чемпіонів третій сезон поспіль. Суперником іспанського клубу по фіналу Ліги чемпіонів УЄФА стане переможець пари «Реал» — «Манчестер Сіті». Перша зустріч між цими командами в Манчестері завершилася нульовою нічиєю. Гра у відповідь відбудеться 4 травня в Мадриді.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення