Магічними здібностями: на Київщині блогерка залякувала слідчу (фото)

Поліція Київщини повідомила про підозру відомій блогерці за втручання в діяльність працівника правоохоронного органу. Про це повідомляє місцева поліція.

Упродовж двох місяців жінка переслідувала слідчу Києво-Святошинського відділу поліції та користуючись своєю публічністю у соціальних мережах намагалась «залякати» працівника поліції, аби та прийняла «позитивне» рішення у кримінальному провадженні відносно її чоловіка.

Так, під час досудового розслідування, слідча зібрала достатньо доказів та за процесуальним керівництвом прокуратури повідомила про підозру 32-річному мешканцю Києво-Святошинського району за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Однак, коли про це дізналась дружина підозрюваного, вирішила будь-яким чином перешкодити службовій діяльності працівника поліції – навіть, погрожувала «магічними здібностями», аби добитися прийняття незаконного рішення.

А коли це не допомогло, почала психологічно тиснути та надсилати на особистий номер мобільного телефону, текстові та голосові повідомлення із погрозами життю і здоров’ю працівника поліції, нецензурної лексики, ображаючи честь та гідність поліцейської та членів її сім`ї.

Наразі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури 31-річній жінці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, судового експерта, працівника державної виконавчої служби, приватного виконавця) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до трьох місяців.

За даними ЗМІ мова йде про блогерку Олену Лоран.

Проти її чоловіка відкрили кримінальне провадження за хуліганство, покарання за цей злочин доволі сурове – від 3 до 7 років тюрми.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення