Майбутній автослюсар: ЗМІ оприлюднили дані підлітка, який зарізав власну родину у столиці (фото)

 Страна

Київським вбивцею, який зарізав батьків та восьмирічного брата, виявився 16-річний Максим Олександрович Сумін, студент першого курсу Київського регіонального вищого професійного училища будівництва за спеціальністю автослюсар. Про це повідомляє "Страна" з посиланням на джерела у МВС.

За словами джерела, хлопець зізнався у скоєнні жорстокого вбивства своїх батьків і молодшого брата. Він пояснив свої дії неприязниними відносинами, які склалися в сім'ї через постійні сварки, і особистим негативним ставленням до рідних.

Джерело в МВС додало, що ніж, вилучений з кишені Максима, був у вигляді "метелика". Зі слів затриманого, саме їм він наносив смертельні поранення рідним.

Нагадаємо, про жорстоке потрійне вбивство правоохоронці розповіли 27 квітня. У квартирі, яка розташована на вулиці Ревуцького, поліцейські виявили тіла її власників і їх восьмирічного сина зі слідами насильницької смерті. Всі троє - кияни 1971, 1979 і 2012 років народження.

Пізніше підлітка розшукали і затримали. Хлопець під час чергового конфлікту з батьками спочатку завдав ножем смертельні поранення своєму батькові й матері, а потім так само вбив молодшого брата. Після цього зловмисник ще кілька днів перебував у квартирі поруч із загиблими. За жорстокий злочин юнакові загрожує довічне ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення